Betfirst promotiecode

Online sportweddenschappen: betFIRST of Unibet?

17 September 2018
par Evi

Commerciële inhoud | Alleen nieuwe klanten | 18+

Hou je van online wedden op sporten, maar twijfel je tussen betFIRST of Unibet? Dat is nu niet langer nodig, want dankzij onze uitgebreide vergelijking tussen deze twee bookmakers kun jij de juiste keuze maken.

Hieronder volgt een overzicht met de verschillende punten waarop wij beide bookmakers beoordeeld hebben:

betFIRST of UnibetbetFIRSTUnibet
WelkomstaanbiedingStortingsbonus van 100%

3/5

Stortingsbonus van 200%

4/5

Aanbod3/54/5
Odds 4/53/5
Mobiele app3/5 4/5
Streaming/Live 3/54/5
Totale score3,4 /53,6 /5
Registreer en geniet van de welkomstbonus

Vergelijking welkomstbonussen: winnaar betFIRST

Welkomstbonus betFIRST

Spelers die zich inschrijven bij betFIRST kunnen profiteren van een welkomstbonus van 100%. De eerste storting die je doet op je account wordt verhoogd met 200% en dit tot maximaal € 100. Doe je dus bijvoorbeeld een eerste betaling van € 150, dan ontvang je een bonus van € 150. Er is geen minimum bedrag dat je moet storten. Om het bedrag te laten uitbetalen, moet je de bonus 2 keer rondspelen aan een notering van minstens 1.4.

Welkomstbonus Unibet

De welkomstbonus van Unibet is vrij gelijkaardig. Ook hier worden nieuwe spelers beloond met een eerste stortingsbonus van 200%. Als je dus een eerste storting doet van € 40, heb je meteen een bedrag van € 120. Het minimum bedrag dat je moet storten om deze bonus te verkrijgen is € 10.

Beide welkomstbonussen zijn erg aan elkaar gewaagd, maar omdat je bij betFIRST geen minimum bedrag dient te storten, kiezen we deze bookmaker als winnaar.

Vergelijking aanbod weddenschappen: winnaar Unibet

Aanbod betFIRST

Bij betFIRST kun je op vrijwel alle mogelijke sporten wedden. Het aanbod is hier erg compleet. Wat wel ontbreekt bij betFIRST is de optie om op paardenraces te wedden.

Aanbod Unibet

Het sportsbook van Unibet is zowel nog groter dan dat van betFIRST. Je kunt inzetten op alle sporten die je je maar kunt inbeelden, inclusief paardenraces.

Als we hier moeten kiezen tussen betFIRST of Unibet, gaan we voor Unibet. Het spelaanbod van Unibet is namelijk groter.

betFIRST of Unibet aanbod

Vergelijking odds: winnaar betFIRST

Odds betFIRST versus odds Unibet

De odds van betFIRST zijn vergelijkbaar met die van de meeste andere bookmakers. Als we de odds van betFIRST met de odds van Unibet vergelijken zijn er slechts minimale verschillen. De odds van Unibet zijn goed, maar liggen voor sommige wedstrijden net iets lager dan die van betFIRST. Vandaar dat betFIRST hier als winnaar uit de bus komt.

Vergelijking mobiele app: winnaar Unibet

Mobiele app betFIRST

Er is een mobiele app van betFIRST beschikbaar voor gebruikers van iOS, maar ook voor Android gebruikers. Als speler heb je via de app een mooi aanbod aan verschillende spellen. Het is bovendien ook mogelijk om in te zetten op live wedstrijden via de app. Je kan probleemloos geld storten op je account en een geldopname aanvragen. Daarnaast kun je ook steeds profiteren van alle promoties.

Mobiele app Unibet

De app van Unibet zit heel goed in elkaar. Je merkt echt dat zij één van de grootste spelers op de markt zijn. Net zoals de app van betFIRST, kan ook de Unibet app gedownload worden door Android gebruikers en iOS gebruikers.

Je kan gratis streamen, stortingen en uitbetalingen doen en ook inzetten op live weddenschappen. Bovendien biedt Unibet nog een aanvullende app aan: BetUp. Deze app maakt het mogelijk om in toernooimodus meteen te wedden tegen andere spelers.

Nog een voordeel bij Unibet is dat je eerste inzet van € 10 wordt terugbetaald in geval van verlies.

betFIRST of Unibet app

Wat betreft de mobiele applicatie is de keuze tussen betFIRST of Unbet niet zo gemakkelijk. Beide apps beschikken over verschillende interessante features. Bij Unibet vinden we echter nog iets meer voordelen terug zoals de aanvullende app en de mobiele bonus van € 10. Om die reden kiezen we Unibet als winnaar.

Vergelijking streaming en live weddenschappen: winnaar Unibet

Streaming/live betFIRST

Nog een belangrijk punt is de vergelijking van de streaming en de live weddenschappen tussen betFIRST of Unibet. Wie bij betFIRST een gratis wedstrijd wilt volgen dient over een minimum saldo van € 5 te beschikken of in de laatste 48 uur een weddenschap te hebben geplaatst.

Daarna kun je eenvoudig via de optie ‘betFIRST TV’ je favoriete wedstrijd live meevolgen. Natuurlijk kun je ook voor en tijdens de wedstrijd live een inzet plaatsen.

Streaming/live Unibet

Unibet biedt zijn spelers maar liefst 17.000 wedstrijden per jaar aan via de streamingdienst Unibet TV. Bij betFIRST zijn er dat ongeveer 10.000 per jaar. Gratis streamen is hier ook mogelijk.

Je moet dan wel over een positief saldo beschikken op je spelersrekening of in de laatste 24 uur een weddenschap geplaatst hebben.

Ook hier is het verschil tussen betFIRST en Unibet zeer klein. We kiezen Unibet als winnaar omdat hier het aanbod nog een stuk hoger ligt dan bij betFIRST.

Onze eindbeoordeling: betFIRST of Unibet, wie is de beste?

Zoals je al kon merken tijdens de review zijn beide bookmakers erg aan elkaar gewaagd. Het was dan ook niet zo eenvoudig om te kiezen tussen betFIRST of Unibet. Het zijn allebei uitstekende online casino’s die we kunnen aanbevelen aan zowel beginnende als meer ervaren gebruikers.

Het verschil in score is heel miniem. Unibet scoort net iets beter omdat ze over een heel groot aanbod aan spellen beschikken. De mobiele app heeft zeer veel mooie functies en ook de navigatie loopt zeer vlot.

Wat betreft de welkomstbonus en de odds doet betFIRST het wel een beetje beter.

Indien je je inschrijft bij betFIRST of Unibet kun je steeds van een interessante welkomstbonus profiteren. Zowel bij betFIRST als bij Unibet wordt je eerste storting vermeerderd met maar liefst 100%.

Het enige dat je moet doen om de welkomstbonus te verkrijgen, is een nieuw account aanmaken via de website door je persoonlijke gegevens in te vullen. Vervolgens doe je een eerste betaling op je spelersrekening waarna het bedrag meteen wordt verhoogd.

  • Spelen en wedden op BetFIRST

+18 Speel Verantwoord Play safe Gokhulp